Monday, July 16, 2012



Hye ! Assalammualaikum ! 

Hurm, orang lain dah tidur. Aku je yang daripada tadi asyik pejam celik, pejam celik, tapi tak tidur jugak. Padahal, aku dah menguap berapa kali dah. Hah, tengok tu menguap lagi. (hihi... ngantuk lah pulak).

Nothing to story. Aku just nak katakan yang aku terlalu rindukan kawan-kawan aku. Rasa macam sekejap je masa berlalu. Semua dah buat haluan sendiri. Dan akhirnya aku yang keseorangan. (huhu) T_T

Tak kisahlah kalau korang nak cakap yang aku ni terlalu sentimental tahap dewa ke tahap gabenor ke. Yang penting, aku terlalu rindukan diorang. Confirm best, kalau dapat ulang tayang semua kenangan tu. Akan ku simpan elok2 dalam kamus kenanganku.



Andai saja korang tahu bahawa diri ini tak pernah sedikit pun lupakan korang. Kekadang aku dah jadi macam orang angau pun ada, bila gelak sensorang, senyum sensorang, termenung sensorang. huhu. nasib baik, mamat hindustan depan rumah aku tak perasan akan tingkah laku ku yang comel ni.
hihi ! syok sendiri ! >.<



Hurm, okay ! just that ! good night sahabat ! 

3 comments:

  1. Kunjungan perdana...singgah balik ya sis :)

    ReplyDelete
  2. kalau dah rindu, mestilah ade skit unsur sentimental. hee~ <3

    ReplyDelete