Monday, May 16, 2016

Kau pergi jua...



Perginya hari ini seorang sahabat dari hidup aku. Nak dikesal takde guna lagi.
Itu lah busy manjang dengan urusan kerjaya sampai seorang sahabat pun tak boleh nak jaga.

Sampaikan orang lain berkecil hati dengan tindakan aku. Makan ati jadinya. Terkilan rasa bila time aku free camni, takde orang yang boleh ajak sembang kopi o.

Nak2 pulak time tengah jenuh delete gambar kt gallery tadi. Terpandang gambar beliau. Dah minta maaf tiada jawapan. Apa kan daya sol, nasi dah jadi bubur.

Dia yang terbaik pernah aku kenal. He is the best man I've ever known. Very humble & cool. Even sometimes, his become too annoyying with his emotion 😝 Moga DIA aturkan yang terbaik untuk kehidupan kau duhai sahabat. Moga kemaafan yang ku pinta dapat dimaafkan.

Kau pergi jua....
Moga kita diberi kesempatan bertemu di lain waktu.