Tuesday, June 26, 2012

Marah! Marah! Marah! Grr!


                                    Hye! Assalammualaikum semua.

Hurm, hari ni aku nak bercerita sikit tentang perangai someone ni yang bila dia marah je, mesti dia suka lempar-lempar barang. takpun, jalan dengan menghentak-hentak kaki dia. Ish PANAS betul hati aku dengar. Mula-mula tu memanglah boleh sabar. Tapi, normallah kita semua manusia kan? mesti ada tahapnya sabar tu.



Hurm, tulah yang terjadi pada aku dengan adik aku bila something yang dia nak tak dapat. mulalah tarik muncung panjang macam tapir tu. Lepas tu, kalau orang minta tolong sikit start lah nak jerit-jerit macam apa ntah. Nasib baiklah aku ni jenis penyabar, kalau tak mahunya penyepak Siam nak sampai kat pipi dia.
ARGHH! Geram !

--->Rasa macam nak jerit je kuat-kuat !



No comments:

Post a Comment