Monday, May 26, 2014

Rules for dating my daughter


Assalammualaikum , readers ^^


hahahah .. see , picture kat atas ?? hahah . rare kan ? Tergelak besar den bila first time dapat gamba ni . Gamba ni pun bapak den yang wasap kat den . hahahah . tapi bila pikir balik ade betolnya tindakan lelaki dalam gamba ni . that show's yang dia care pasal anak dia & tak nak tengok anak dia terluka gara-gara cinta . hehehhe . Sampai sanggup masuk penjara kalau lelaki tu buat macam - macam kat anak dia . Cool huh :P




Nota kaki : Do love your father dear ^^

1 comment:

  1. Hehe takut org nak dekat dengan anak dia cmtuh..

    ReplyDelete