Thursday, May 22, 2014

Shanty Town Hotel



Assalammualaikum readers ^^
Hari ni Cik Ziyi nak ajak kita semua mengembara ke Shanty Town Hotel yang terletak berhampiran Bloemfontein di Afrika Selatan, dan bertemakan tempat peranginan mewah setinggan dikendalikan oleh Emoya Mewah Hotel dan Spa kelihatan seperti perkampungan setinggan dari luaran .


 siap ada geiser lagi kat luar bilik , awesome , right ^_^





Hee ^^ Actually , Shanty Town Hotel ni terdiri daripada lebih sedozen pondok yang diperbuat daripada kayu sekerap & logam , tetapi dilengkapi dengan kemudahan seperti air , elektrik , geisar & juga pemanas di bawah lantai & wifi . hoho .. So , korang tak perlu risau kalau nak mandi or what , sebabnya api , elektrik & air disediakan =)

ruangan bilik dalam Shanty Town Hotel 

katil juga disediakan untuk kemudahan rehat ^^

pandangan Shanty Town Hotel daripada atas 

**********************************************************

Shanty Town Hotel ini dibina bertujuan untuk memberikan pengalaman tinggal di perumahan setinggan . Malahan , ini adalah satu cara untuk membuka diri kepada orang lain, dan ia membolehkan kita untuk melihat perkara-perkara dari sudut perspektif yang berbeza. Hotel ini memberikan kelainan dalam kepuasan pelancong kerana hotel ini membuka mata para dermawan yang kat luar sana supaya turut merasakan bagaimana perasaan & situasi yang dialami oleh orang yang tidak bernasib baik macam mereka . Pengalaman ini juga mungkin boleh mendidik para orang kaya kat luar sana supaya tidak sesuka hati , jantung & limpa menindas golongan yang lemah camni =)

  Nota Kaki : Bersyukur apa adanya , di samping majukan lagi diri kita ^^



Tekan SINI untuk ketahui cara buat side income RM200 seminggu :)



No comments:

Post a Comment