Saturday, August 4, 2012

Jom Join Segmen "Mrs. Simple GiveAway by Jannah"


Hye, Assalammualaikum guys... 

Sengih-sengih sikit. hihi^^ Sorry dah lama tak update blog. Nur agak sibuk sikit sejak kebelakangan ni dengan assignment yang menggunung dikasi oleh 
para lecturer yang comel2 belaka. hihi ") 
Ayat mengampu... :P 
Okaylah straight to the point.   

Tadi kan time Nur ushar-ushar Cik Cbox kite kan,  Nur terjumpa segmen baru yang adik comel kita buat. Jom join sesame nak? Kita support lah segmen ni sesame ti hadiah kita kongsi sama2 okay? hehe...


Photobucket
Klik banner untuk join :)


Mereka yang di'tag'
-http://miner89.blogspot.com/
-http://anereodacandid.blogspot.com/

Cepat join !! Banyak hadiah menarik menanti tau, rugi kalau tak join !!! hihi^^


1 comment:

  1. Pemenang dah diberitahu :) Jom Tengok sapa menang :)
    http://loveasong.blogspot.com/2012/09/pemenang-mrs-simple-giveaway-by-jannah.html

    ReplyDelete